Publicatie op de website, 24 september 2024

SENSE Recruitment lanceert een speciale praktijk voor data rollen

Met trots kondigen wij aan dat SENSE Recruitment vanaf september een nieuwe stap zet in haar dienstverlening. Wij lanceren een aparte praktijk binnen SENSE Recruitment die zich volledig richt op data rollen: data engineering, data science, data management en data insights. Deze uitbreiding is een reactie op de groeiende vraag van onze klanten naar gespecialiseerde data-professionals en onze wens om hen nog beter van dienst te kunnen zijn.

null

Een nieuwe focus op data rollen

Bij SENSE Recruitment hebben we altijd gestreefd naar het leveren van topkwaliteit en het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven. Tot nu toe zijn we al succesvol geweest met het leveren van data-professionals binnen het consulting domein. Echter, door de toenemende vraag en de cruciale rol die data speelt in het succes van moderne organisaties, hebben we besloten om onze focus uit te breiden met een dedicated data team.

Onze nieuwe data praktijk zal bestaan uit een gespecialiseerd team van recruiters die zich volledig richten op het vinden én plaatsen van de beste talenten in de datasector. Of het nu gaat om data engineers, data scientists, data managers of data insights specialisten, ons team heeft de expertise en het netwerk om bedrijven te voorzien van de juiste professionals die hen helpen de data uitdagingen te overwinnen en hun doelen te bereiken.

Continuïteit in consulting diensten

Naast deze nieuwe ontwikkeling blijft ons consulting team zich richten op consulting rollen binnen business strategy, process & change en business technology. Met ruim 15 jaar expertise op het gebied van recruitment in het consulting domein blijven we ons onverminderd inzetten, om de beste professionals te vinden die waarde kunnen toevoegen aan strategische en organisatorische projecten.

Waarom kiezen voor SENSE Recruitment?

Gespecialiseerd team: Ons nieuwe data team bestaat uit recruiters met diepgaande kennis van de data sector en een breed netwerk van data professionals.

Op maat gemaakte oplossingen: We begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte recruitment oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van onze klanten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij SENSE Recruitment staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner die consistent de beste kandidaten levert.

Een blik op de toekomst

We kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn met onze gespecialiseerde focus op data rollen. Een nieuwe fase voor SENSE Recruitment en we zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe praktijk biedt voor zowel onze klanten, onze kandidaten en voor onze interne organisatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze nieuwe data praktijk? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en samen de toekomst vorm te geven met de beste data-professionals.